Hemma igen.

Nu har jag varit hemma sedan natten mot tisdag, då det bara var att kliva upp och gå till jobbet. De ha varit hur skönt som helst, varm och ändå ganska lagom värme med tanke på havsbrisarna. Vi såg delfiner när vi åkte ut med en båt för att snorkla, vi stannade på två ställen och efter det första frös jag så pass mycket att jag inte klara av en gång till och naturligtvis då kom dom, så jag fick stå på båten och knäppa kort för kung och fosterland. Vi stannade en timme på paradisön (Giftun) stranden var alldeles vit och bestod av snäckor och koraller, vattnet var sådär klarblått som på en reklamfilm och det var helt perfekt temperatur! Jag kunde ligga i vattne ganska länge faktist.

Coola fiskar såg vi med, Doris i hitta Nemo och självklart Nemo själv.



Andra djur som katter fanns det gott om, där nere är katter heliga och det märktes ordentligt, första veckan var det en katt som fick ungar i hotellets trägård precis när vi skulle gå och äta mat. Det var en katt som var speciell, han döpte vi till katten Gustav eftersom han var så lik den tecknade katten Gustav.





Det fanns massor med affärer och olika butiker, men jag köpte inte så mycket, en halskedja i silver och vitt guld och en skarf . Det fanns annat också men jag hade så svårt att bestämma mig för något. Jag och mamma tänkte köpa väskor men när vi skulle komma tillbaka och prata om priset så glömde vi bort det och kom på det hemma på arlanda. Den jag såg var en typ sporttrunk fast ändå lite elegant dam över den i gjord av kamel =(  Den såg lite ut som en hockeytrunk, fast lite mindre.

Precis som den här men även med axelband.


Jag skriver en fortsättning senare, för nu är det nått knas med med texten. Jag kan bara skriva från mitten istället för från vänster som ovanför.

Puss puss Hejsvejs.

Utlandet.

Hit ska man aka om man ar singel och vill ha et latt ligg. HAHA

Jag har blivit erbjuden en miljon kameler for ett giftermal och mamma vart bjuden tva, jag har en servitor som ser ut som ett L kort och skor till varldshistorien och alder verkar inte va natt man raknar pa.. Ingen respekt for kvinnor alls, blickar som om de aldrig sett en tjej utan tyg over hela kroppen och bara ett par ogon som syns under allt. Nog om det, den diskusionen ar forlegad.

Det kanns iaf ganska kul med han i resturangen , han ar inte sa klangig och jobbig som de andra utan man kanner sig mer uppskattat  an ett objekt som kan tittas pa. Men jag ar verkligen glad att jag har Andre och ingen liten fjant som jag skulle kunna vika dubbel.


Pa torsdag kommer den kallaste dagen vi kommer ha har, 33 grader i skuggan. Det kommer faktist vara ganska skont, det ar sa jobbigt nar det slutar blasa och man kanner hur varmt det ar.

Hejsvejs!

Utomlands!

Tja girls and boys.
Nu har vi varit nere i 3 dar, det kanns som man ska flyta bort nar man kliver ut fran rummet. Minimum i gradtal ar nog 36 grader, det kanns oftast inte att det ar varmt, bara nar det blir vindstilla da kan man nastan inte vara ute. Man bilr brun pa en gang, ar man ute i 10 minuter sa har man en ganska fin branna pa en gang :)

Forsta dagen vart det lite fel for mig och Andre pa rummet, varan air conditioner funkade inge bra, det var varmt aven fast vi hade den pa. Vi stod ut med det och gick och la oss pa kvallen, vi vakna vid halv 2 av att den javeln holl pa att brinna upp. Vi fick genast ett nytt rum och klader som lukta lite rok, forhoppningsvis gar det bort. Nara dodenupplevelse dar hehe. Nu har vi ett annat rum som ar toppen och man kan sova utan att svattas ihjal. Idag har vi ate mat pa hotelet brevid, maten bestod av djur fran havet, krabba blackfisk och annat, vilket jag inte ar ett sa stort fan av (det var brod och lite efterratt).

Vi har sett massor av coola fiskar, stora bla, turkosa, gula och Andre sag en vattenorm idag, tur att jag inte var med just da! Fiskarna ar ungefar lika stor som datorskarmen du har framfor dig och storre.
Jag ska lagga ut bilder sen nar jag far tillfalle.


Manniskorna har har oftast inte korkort sager dom, de kor som galningar (varre an mig) gasen i botten och tutar bara, varan ving-ledare berattade att de ansag att enkelriktat bara var en rekomendation och det kanns ju valdigt tryckt att veta. Taxibilarna tutar hela tiden for att man ska veta att man far plats oh kan bli upplockad.
Dom ar valdigt speciella med andra ord, inga hemningar om man sager sa.


Jag har inte hunit kopa nagot an men det kommer val snart, billigt guld och silver, sa nagon ring skulle ja kunna tanka mig. Kanns skont att inte ens behova kopa drinkar eller mat, det ar bara att ga och bestalla det man vill ha sa kommer det pa en gang.


Nu ar jag valdigt trott och ska og logga ut har ifran om nagon minut, sa god natt pa eroch hoppas vadret ar skit!


RSS 2.0