Majken


Min hund Majken.
Hon är en Grand Danois av färgen svart och blir 2 år i augusti. Hon vill gärna inte vara ensam, men då hon väl blir lämnad så kan hon tugga på skor och det som ligger framme. Hon har väl vuxit ifrån det där lite granna nu kanske, men man törs inte prova. När man kommer hem Springer hon till fönstret för att vara först att "heja" och har då självklart med sin kompis musen som är köpt på IKEA. Det är hennes andra mus i ordningen, då hon brukar dra lös tassar och öron på dom så är det nog dags att köpa en ny snart.

image7

Sova är ingen konst, hon både snarkar och ligger på rygg med tassar åt alla håll!
Hon är även ett riktigt speciellt char
mtroll som både rapar och fiser =P




Mitt nöje!

R.E.M

Jag är ett stort fan av av dem, lyssnade på dem med pappa i bilen i ca 5 års åldern. Efter något år tonades intresset ner ganska mycket, men kom sedan tillbaka när jag träffa en karl som själv var ett stort fan. Jag önskade mig deras då senaste skiva och sedan var det igång igen, hög musik på så golvet vibrerade och mamma eller pappa stod på nedersta trappsteget och skrek sänk!!
Jag har kommit ifrån det där med spela högt nu, spelar oftast i bilen då ingen annan hör eller när ingen är hemma.

Dom har bra texter och fyndiga budskap om jag själv får säga. Till exempel " I´m pushing an elephant up the stairs"
Helt kanon text tycker jag, man skrattar ganska lätt åt låten i sig. Shiny happy people också en väldigt bra låt som är känd för de flesta som ändå inte är ett fan och har en skiva eller fler hemma =)


http://www.youtube.com/watch?v=NqJAhQJdPeg

Nya låtar har kommit på albumet Accelerate och dom skall höras, en spelning i Sverige 7:e September 2008 och självklart skall jag vara där!

Jag säger bara det, så jävla skönt att stå och lyssna på den musik man gillar med folk man gillar och en stämning som heter duga.

Dom är en väldigt stor del av mig och kommer nog alltid vara det.
I ´am a shiny happy people ; ) haha

548164-1
Michael Stipe

Maten

Dom där skalade potatisarna, va inte jag som skala =P Ja glömde bort dom så mamma gjorde de sen =D Vart gott i alla fall, raggmunk låter inte gott men smakar gott.
Jag han till och med fara till stallet mellan skalningen och maten, ganska bra gjort måste ja säga. I stallet hade dom Km i Dressyr (inget för mig) går segt och man måste komma ihåg alla vägar.
När ja kom hem möttes ja av Majbritt som stod i fönstret med sin mus =P Tätt där på kom en snygging å hälsa på =D.



Sen kom bråket, jag kom in i köket efter ett tags ropande på mamma och ställde en fråga om vilka klasser jag ska vara med på i Kramfors. Jag tycker själv att dom inte lyssnar alls på va jag säger utan konsentrerar sig på äta Yoogi eller läsa tidningen. Precis som när man var liten. Jag vart sur och sa att jag inte skulle vara med, ni, vart dom sur minsann ingen skjuts och ingenting skulle ja få. Efter ett tags surande så sticker mamma in huve igen innan hon skall åka på jobbet (stressad) "ta 115 då, så får du efteranmäla till 125 om du ändrar dig". Sen var alla nöjda och glada igen.


Klart slut!

..

Skriver bara för att uppdatera profilen

Ni som känner mig!

Ni som känner mig vet att jag inte kan skala potatis. Och ändå ber min mamma mig att göra det =S Vi skall tydligen äta raggmunk idag, för igår när vi egentligen skulle det så åt dom andra hamburgare när jag inte va hemma. Gissa om jag vart sur då...


Åter till raggmunkarna, det är typ pannkaka fast med riven potatis i, som i Emil i lönneberga. Ni vet den Lina slänger på Emils pappa när han kommer in (då emil ha kittlat Lina).


Ja ska väl gå och försöka skala dessa gula knölar då. Good Luck u smuck =P

1:a Maj igår

De var en kanondag igår, inte för att det var demonstration utan jag och André firade 1 år.

Jag fick följa med till birsta dagen före för att välja ut något jag ville ha i pressent, då affärerna förmodligen skulle vara stängda första maj.
Vi gick runt där ett bra tag och funderade, men det gick inte så bra. Tills vi kom till Kharma! Dom hade fått hem lite nya grejer som ja prova och titta. Vi prommenare vidare medans jag tjata om "min" väskla jag vill ha på New House Company, då kom det!! en stårlande idé BLOMMA    *lampa över huvet*  Vi går ner på buketten och köper en blomma som vi kan ha tillsammans, nått coolt ska de va.
Vi snurra runt där ett tag tills vi hittade SOPHORA hör och häpna vi ska köpa en Sophora =S den var iaf cool som fan.. Ett litet träd som såg extra exotisk ut.

Sedan skulle vi på nya systemet vid coop, men de glömde vi när André surra om sina nya fotbollsskor. Ut på parkeringen och upp till Stadium där vi träffa Krille Tjobba och nån väldigt lång grabb. Siterar Krille "Han e så lång att han får solen i ansiktet när han står i skuggan" Och då stod vi vid väggen på Stadium, å den väggen e hög den. Det var lite små diskusioner om vad som skulle hända på kvällen, om vi skulle med dom eller vad det fanns för alternativ. Inget bestämdes då så vi gick åt varsit håll (in på stadium)
Jag ringde därefter Marka och gratta den lilltösen som fyller år tillsammans med kungen hihi =) Inget planerat där heller. Så vi fortsätter vår jakt på skor som inte har kommit hem än. Då ger vi oss ner till fots till de glömda systemet, mycket hände på den lilla vägen ner. Jag han glömma legg, André tyckte de var för långt att gå upp och jag vart sur på han över hans prioriteringar. Sedan när vi hade hämta allt gått ner och komme in, var det både slut på saker vi skulle ha och svårorienterat =P Jag hade iaf bestämt mig för att dricka Calvados cognac gjord på äpplen. De visade sig vara dyrare än jag tänkt mig (billigare att snylta av pappa) 499 kr för en fisflaska!
Innan de var klart hade ja cider istället och André fick ta någon öl som var god faktiskt.

image3

Sedan vart det Torsdag. 1:a Maj

Vi sov ganska länge efter billjardmatcherna. Ja kommer faktiskt inte ihåg va vi gjorde på morron då, ja vet iaf att vi for till stallet och fixa där sen kom vi hem å de va mat. Maten var god! Vi var bjuden på potatisgratäng kött och två olika såser, bea och aioli. Ja tröck i mig en hel tallrik sen satt ja där ja satt :P Efter de vart alla skittrött Duschade... Sen gjorde jag en tallrik bär med glass och sen såg vi på serier till vi somna.

Och nu sitter jag här.

Hallå där ute!

Jag insåg att de var lättare att ha blogg än hemsida.. så jag skaffa såklart en. Kunde bara välja mitt namn till adressen allt annat var upptaget =/ Damn!
Är bloggandet en trend eller en hobby? Hur som helst ska jag få den här sidan lite snyggare...

Vakna upp imorse och var väldigt nere nästan sjuk, snorig å jävlig... så ja orkar i storsätt bara sitta här å prova dennna nya fluga ;P

RSS 2.0